Singapore Expats Forum

Survey on Digital Camera

Post here for survey, questionnaire or poll for our expat members.
jkjkjk

Survey on Digital Camera

Postby jkjkjk » Sat, 06 Mar 2004 10:37 am

Dear all,
I need to conduct a survey on Digital Cameras for my school project. Please kindly fill up the survey attached. I need a large amount of data so please help. Thank you.
-------------------------------------------------------------
Personal Data

1. What is your gender?
a. Male
b. Female

2. Your age group?
a. < 19 years old
b. 20 – 24 years old
c. 25 – 29 years old
d. 30 – 34 years old
e. 35 – 39 years old
f. > 40 years old

3. How much is your monthly income?
a. < $999
b. $1000 – $1999
c. $2000 – $2999
d. $3000 – $3999
e. $4000 – $4999
f. > $5000

Camera Matters

4. Do you own a digital camera?
a. Yes
b. No
c. Plan to have one in near future

5. Do you own a SLR camera?
a. Yes, digital SLR
b. Yes, analog SLR
c. No

6. What do you look out for when buying a camera? (You may choose more than one answer)
a. Brand
b. Price
c. Weight
d. Physical Size
e. Size of LCD screen
f. Warranty Period

7. Which brand of camera do you own? (You may choose more than one answer)
a. Canon
b. Fujifilm
c. Minolta
d. Nikon
e. Olympus
f. Sony
g. Other brands. Please specify - __________

Developing Photos

8. Do you develop digital photos?
a. Yes
b. No
c. Maybe

9. What do you look out for when developing photos in the developing outlet?(You may choose more than one answer)
a. Location
b. Price
c. Customer Service

Others

10. Do you have a photography group?
a. Yes
b. No

11. Do you own a photo-finish printer?
a. Yes
b. No

12. Do you have internet access at home?
a. Yes, BoardBand access
b. Yes, dial-up access
c. No


Your answer can be as follow:
1. a
2. a
3. b


Thank again

plpig

Postby plpig » Mon, 05 Apr 2004 3:30 am

1. b
2. b
3. a
4.a
5.a
6.a
7.b
8.a
9.c
10.c
11.b
12.a

tanswf

My Answer

Postby tanswf » Sun, 15 Aug 2004 9:10 am

These are my answer :-
b
d
c
a
b
b,c,a
b
a
b
b
b
a

User avatar
Ast
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Fri, 20 Aug 2004

Re: Survey on Digital Camera

Postby Ast » Sat, 21 Aug 2004 12:03 am

My answers:

1:a
2:b
3:still a student,????
4:a
5:a
6:a,b,c,d
7:e,c,a
8:c
9:a
10:b
11:b
12:a


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Surveys”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest