Singapore Expats Forum

Forum Keeps Hanging And Crashing?

Announcements, promotions, news, help. Ask about registrations, avatars, PM and others. Post all your forum and Singapore Expats site related questions here.
User avatar
Saint
Director
Director
Posts: 3535
Joined: Thu, 16 Jun 2005
Location: The Juban Stand, Boat Quay
Contact:

Forum Keeps Hanging And Crashing?

Postby Saint » Wed, 30 Jun 2010 12:42 pm

Is anyone else having the same problem the last couple of days where the forum hangs and crashes or is it just me? It's something to do with the google ads trying to load.

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 35115
Joined: Thu, 11 Nov 2004
Location: Still Fishing!
Contact:

Postby sundaymorningstaple » Wed, 30 Jun 2010 12:52 pm

Yep. Been keeping me cussin' & swearing a lot lately especially after typing a long, researched reply and then havin' it hang when trying to post it! :mad:

User avatar
Saint
Director
Director
Posts: 3535
Joined: Thu, 16 Jun 2005
Location: The Juban Stand, Boat Quay
Contact:

Postby Saint » Wed, 30 Jun 2010 1:02 pm

Just taken me 5 attempts to post this. Is becoming virtually impossible to use the forum at the moment

User avatar
Strong Eagle
Moderator
Moderator
Posts: 11060
Joined: Sat, 10 Jul 2004
Location: Off The Red Dot
Contact:

Postby Strong Eagle » Wed, 30 Jun 2010 1:22 pm

No issues here.

User avatar
Plavt
Director
Director
Posts: 4292
Joined: Wed, 18 May 2005
Location: United Kingdom

Postby Plavt » Wed, 30 Jun 2010 9:03 pm

Has happened to me one or two times but just had to wait a few minutes and log-on again. Don't t know if that was the forum or some other issue. :?

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 35115
Joined: Thu, 11 Nov 2004
Location: Still Fishing!
Contact:

Postby sundaymorningstaple » Wed, 30 Jun 2010 9:13 pm

Basically that's what I've been having to do as well. If I shut down the browser and reload it, it works okay for a while.

User avatar
Asdracles
Reporter
Reporter
Posts: 538
Joined: Wed, 07 Feb 2007
Location: Hong Kong (bye bye SG!)

Postby Asdracles » Thu, 01 Jul 2010 2:09 am

I have usually some issues when I log from Wireless SG. I can read, but I can't post.

Business as usual from normal landlines so far

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 35115
Joined: Thu, 11 Nov 2004
Location: Still Fishing!
Contact:

Postby sundaymorningstaple » Thu, 01 Jul 2010 7:09 am

Running good this morning! :cool:

Thanks, Pal! :cool:

User avatar
nakatago
Moderator
Moderator
Posts: 8333
Joined: Tue, 01 Sep 2009
Location: Sister Margaret’s School for Wayward Children
Contact:

Postby nakatago » Thu, 01 Jul 2010 9:03 am

Sometimes, the site either just crawls or doesn't load at all. I know it's not my ISP. I think it's a server issue but it doesn't happen to me often enough to be worried about it.

User avatar
Saint
Director
Director
Posts: 3535
Joined: Thu, 16 Jun 2005
Location: The Juban Stand, Boat Quay
Contact:

Postby Saint » Thu, 01 Jul 2010 10:01 am

sundaymorningstaple wrote:Running good this morning! :cool:

Thanks, Pal! :cool:


Was ok first thing this morning but now getting same problem

User avatar
Strong Eagle
Moderator
Moderator
Posts: 11060
Joined: Sat, 10 Jul 2004
Location: Off The Red Dot
Contact:

Postby Strong Eagle » Thu, 01 Jul 2010 1:19 pm

Running very slow with a lot of time outs... server taking too long to respond. Maybe time to upgrade the 386?

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 35115
Joined: Thu, 11 Nov 2004
Location: Still Fishing!
Contact:

Postby sundaymorningstaple » Thu, 01 Jul 2010 3:23 pm

I was okay until around 11ish then it started slowing down and giving me time outs. During one point I just closed it completely and went elsewhere.

Pal
Site Admin
Site Admin
Posts: 1199
Joined: Wed, 23 Jul 2003
Location: Singapore
Contact:

Postby Pal » Thu, 01 Jul 2010 10:49 pm

Too many connections concurrently, did some tweaking and I hope it helps.

Monitor and let me know.
Singapore Expats

Home | Classifieds | Condo | Forum | Property
Image

User avatar
Saint
Director
Director
Posts: 3535
Joined: Thu, 16 Jun 2005
Location: The Juban Stand, Boat Quay
Contact:

Postby Saint » Fri, 02 Jul 2010 8:58 am

Pal wrote:Too many connections concurrently, did some tweaking and I hope it helps.

Monitor and let me know.


No better, in fact worse than ever. In the space of 20 minutes it's hung 5 times for me.

Pal
Site Admin
Site Admin
Posts: 1199
Joined: Wed, 23 Jul 2003
Location: Singapore
Contact:

Postby Pal » Fri, 02 Jul 2010 9:00 am

The loading is fast on my side.
Singapore Expats



Home | Classifieds | Condo | Forum | Property

Image


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Announcement, Help & FAQ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest