Singapore Expats Forum

Any Indonesian here?? ^^ (knock knock)

Post here to organise an event, gathering, meetup, party. Search for expats from your country, sports partners or meet new friends here!
mochi85
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue, 25 May 2010
Location: Singapore

:D`

Postby mochi85 » Tue, 25 May 2010 3:12 pm

hellow semuanya.. :)

Wah bud lo Aktif bgt :D anyway.. kalo lo org ada mailing list gitu, count me in yah.

email: shirley.ng85@yahoo.com.sg

Kalo misalkan mo organise event, gua juga bisa bantu organise kalo memang gk keberatan :)
~In every Ups and Downs in your life.. there are lessons that you must learn

budse
Regular
Regular
Posts: 70
Joined: Sun, 27 Dec 2009

Re: :D`

Postby budse » Tue, 25 May 2010 4:10 pm

mochi85 wrote:hellow semuanya.. :)

Wah bud lo Aktif bgt :D anyway.. kalo lo org ada mailing list gitu, count me in yah.

email: shirley.ng85@yahoo.com.sg

Kalo misalkan mo organise event, gua juga bisa bantu organise kalo memang gk keberatan :)


oops... lo refer ke bud yg mana nih.. ada dua bud lo di thread... LOL

nsarasta
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Thu, 01 Oct 2009

Ngikut...

Postby nsarasta » Tue, 08 Jun 2010 2:36 pm

Kalo ada kumpul2 ngikut yak...

nsarasta@hotmail.com / nsarasta@gmail.com

Cheers,

Nick

Milrando
Regular
Regular
Posts: 68
Joined: Mon, 07 Jun 2010

Postby Milrando » Fri, 11 Jun 2010 2:54 am

klo ada acara, gue jg mao ikuttttttttttttttttttttttttt....................
email gue dong........... t-sss@hotmail.com

porridge0000
Chatter
Chatter
Posts: 191
Joined: Wed, 05 Nov 2008
Location: Singapore

Postby porridge0000 » Sat, 12 Jun 2010 11:53 am

half indonesian can? haha...
anyway, drop me an email at dojob1234@live.com :)

another_novice
Member
Member
Posts: 33
Joined: Sun, 22 Feb 2009
Location: Novena

Postby another_novice » Mon, 14 Jun 2010 1:58 am

hello. ade ape2 aktiviti ke?

mochi85
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue, 25 May 2010
Location: Singapore

Re: :D`

Postby mochi85 » Mon, 14 Jun 2010 2:21 pm

budse wrote:
mochi85 wrote:hellow semuanya.. :)

Wah bud lo Aktif bgt :D anyway.. kalo lo org ada mailing list gitu, count me in yah.

email: shirley.ng85@yahoo.com.sg

Kalo misalkan mo organise event, gua juga bisa bantu organise kalo memang gk keberatan :)


oops... lo refer ke bud yg mana nih.. ada dua bud lo di thread... LOL


hahaha.. sori2 maksudnya gua Shin83.. :D
~In every Ups and Downs in your life.. there are lessons that you must learn

mochi85
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue, 25 May 2010
Location: Singapore

SHould we organise an event?

Postby mochi85 » Mon, 14 Jun 2010 2:25 pm

Hellow smua... mumpung ada beberapa yg reply.. should we make an event? Small one... Start makan2 dulu deh, acara ngobrol2 jadi bisa saling mengenal duluan.

Mao half indo or not indo juga bole, asal gk keberatan aze kalo kita semua ngmg indo. So what do you guys think? Prefer Wkdays or Wkend...

Gua sih prefer Wkdays :p

Shin: Menurut lo gimana? Jadi kita bisa mulai Email-in org.. or bisa create FB Group :p
~In every Ups and Downs in your life.. there are lessons that you must learn

budse
Regular
Regular
Posts: 70
Joined: Sun, 27 Dec 2009

Re: SHould we organise an event?

Postby budse » Mon, 14 Jun 2010 10:58 pm

mochi85 wrote:Hellow smua... mumpung ada beberapa yg reply.. should we make an event? Small one... Start makan2 dulu deh, acara ngobrol2 jadi bisa saling mengenal duluan.

Mao half indo or not indo juga bole, asal gk keberatan aze kalo kita semua ngmg indo. So what do you guys think? Prefer Wkdays or Wkend...

Gua sih prefer Wkdays :p

Shin: Menurut lo gimana? Jadi kita bisa mulai Email-in org.. or bisa create FB Group :p


gw lbh prefer weekends...

mochi85
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue, 25 May 2010
Location: Singapore

Postby mochi85 » Tue, 15 Jun 2010 11:48 am

Kalo beneran mau.. kita bisa sih organise yg pertama Weekend.

DO you guys think it is a good idea kalo kita set up a Facebook Group?
~In every Ups and Downs in your life.. there are lessons that you must learn

Milrando
Regular
Regular
Posts: 68
Joined: Mon, 07 Jun 2010

Postby Milrando » Tue, 15 Jun 2010 12:42 pm

hi i'm new bee here.. just sign up few days ago

and i just organize BBQ this coming 26th..

buat international people like us............ hhahaha

so would love to invite all of you...

udah 6 yg register ma ku lio.......

mochi85
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue, 25 May 2010
Location: Singapore

Postby mochi85 » Tue, 15 Jun 2010 1:53 pm

Milrando wrote:hi i'm new bee here.. just sign up few days ago

and i just organize BBQ this coming 26th..

buat international people like us............ hhahaha

so would love to invite all of you...

udah 6 yg register ma ku lio.......


Met kenal Milrando, gua Shirley. Kalo mo bisa state the Detail gk di sini?
Jadi sapa tau ada yg interested bisa PM lo personally or lo bisa organise di sini.

Gua 26th sayangnya gk bisa :(
~In every Ups and Downs in your life.. there are lessons that you must learn

Milrando
Regular
Regular
Posts: 68
Joined: Mon, 07 Jun 2010

Postby Milrando » Tue, 15 Jun 2010 2:49 pm

Hi mochi85 and All


yachhh


BBQ This coming 26th of june..
event will be start from afternoon till whatever u guys want :)

mmm it will be at one of new bees apartment (thks for his kidness of offering).... they are few of us join alrdy..
So HUrry
PM me i will tell you the avenue :)

or t-sss@hotmail.com

[/b]

chrisxtremes
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: Mon, 17 Nov 2008
Location: Singapore, Indo

Postby chrisxtremes » Wed, 16 Jun 2010 7:03 pm

G jg org indo (Jkt) Masih murid sih... count me in jg ya kl don't mind.
christopherxtremes@gmail.com
En Mi Corazon Vivirás Siempre

chrisxtremes
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: Mon, 17 Nov 2008
Location: Singapore, Indo

Postby chrisxtremes » Wed, 16 Jun 2010 7:04 pm

G jg org indo (Jkt) Masih murid sih... count me in jg ya kl don't mind.
christopherxtremes@gmail.com
En Mi Corazon Vivirás Siempre


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Events, Gatherings, Making Friends”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests