Singapore Expats Forum

Pal are you tweaking the system this evening?

Announcements, promotions, news, help. Ask about registrations, avatars, PM and others. Post all your forum and Singapore Expats site related questions here.
sundaymorninstaple

Pal are you tweaking the system this evening?

Postby sundaymorninstaple » Tue, 13 Feb 2007 11:41 pm

I cannot stay logged on long enough to post a message in a normal reply. What's happening? I log on and if I type a reply when I hit submit it has logged me out and the login screen pops up again. Can't reply in the Mod's Forum due to not being able to stay logged in! :???:

User avatar
2die4
Regular
Regular
Posts: 132
Joined: Tue, 06 Feb 2007

Re: Pal are you tweaking the system this evening?

Postby 2die4 » Tue, 13 Feb 2007 11:55 pm

sundaymorninstaple wrote:I cannot stay logged on long enough to post a message in a normal reply. What's happening? I log on and if I type a reply when I hit submit it has logged me out and the login screen pops up again. Can't reply in the Mod's Forum due to not being able to stay logged in! :???:


and now you're just a guest... hehe... oh my... this is not good...

so far it hasn't happened to me...
"Quod me nutruit, me destruit..."

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 35160
Joined: Thu, 11 Nov 2004
Location: Still Fishing!
Contact:

Postby sundaymorningstaple » Wed, 14 Feb 2007 12:21 am

Heeeeaaaaarrrrrsssss Johnny! I'm back! don't know what happened for a while. Maybe the gremlins are back! :P

User avatar
Plavt
Director
Director
Posts: 4292
Joined: Wed, 18 May 2005
Location: United Kingdom

Re: Pal are you tweaking the system this evening?

Postby Plavt » Wed, 14 Feb 2007 12:33 am

2die4 wrote:
and now you're just a guest... hehe... oh my... this is not good...

so far it hasn't happened to me...


But then of course you are better looking. :P :P :D :D :D :D

sundaymorninstaple

Postby sundaymorninstaple » Wed, 14 Feb 2007 12:36 am

Back to not being able to stay logged in. I've just about had my fill. It's getting a bit tiring and it's actually "work" to try to use this board now. :mad:

User avatar
Plavt
Director
Director
Posts: 4292
Joined: Wed, 18 May 2005
Location: United Kingdom

Postby Plavt » Wed, 14 Feb 2007 12:40 am

Well things seem alright my end here in the UK, no problems lately.

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 35160
Joined: Thu, 11 Nov 2004
Location: Still Fishing!
Contact:

Postby sundaymorningstaple » Wed, 14 Feb 2007 10:16 am

It's strange. I think it has to be on my PC somewhere. I don't have any adware/spyware, Norton/Symantec up to date and automatic. (new version 2007 - wonder if that may have something to do with it?)

On the weekend I did a full OS repair and full online updates (XP SP2) after reinstall (68 updates!). Reinstalled Adaware and new definitions which turned up zilch! Running the same Java VM as the office PC where I'm posting from now. (Version 5 update 10).

I also updated the firmware in my NetGear modem/router and did a complete reboot of same. Still nothing! I'm completely in the dark now. I cannot even stay logged in using my alter-ego 'SMS' it does exactly the same thing.

The only thing left to do is a complete reformat I guess. :cry: :mad:

I don't think it's a problem with the ISP as I use PacNet as do we in my office.

Does anybody out there have any other suggestions or ideas?

Guest

Postby Guest » Wed, 14 Feb 2007 12:05 pm

sundaymorningstaple wrote:It's strange. I think it has to be on my PC somewhere. I don't have any adware/spyware, Norton/Symantec up to date and automatic. (new version 2007 - wonder if that may have something to do with it?)

On the weekend I did a full OS repair and full online updates (XP SP2) after reinstall (68 updates!). Reinstalled Adaware and new definitions which turned up zilch! Running the same Java VM as the office PC where I'm posting from now. (Version 5 update 10).

I also updated the firmware in my NetGear modem/router and did a complete reboot of same. Still nothing! I'm completely in the dark now. I cannot even stay logged in using my alter-ego 'SMS' it does exactly the same thing.

The only thing left to do is a complete reformat I guess. :cry: :mad:

I don't think it's a problem with the ISP as I use PacNet as do we in my office.

Does anybody out there have any other suggestions or ideas?


:roll: Maybe your PC setting is offset....call ur ISP technical support to solve the problem 4 u.....This need troubleshooting....Cannot LOGIN is due to internet setting problem.... :P :mrgreen:

User avatar
saint73
Chatter
Chatter
Posts: 158
Joined: Sat, 23 Dec 2006
Location: SINGAPORE

Postby saint73 » Wed, 14 Feb 2007 12:11 pm

Anonymous wrote:
sundaymorningstaple wrote:It's strange. I think it has to be on my PC somewhere. I don't have any adware/spyware, Norton/Symantec up to date and automatic. (new version 2007 - wonder if that may have something to do with it?)

On the weekend I did a full OS repair and full online updates (XP SP2) after reinstall (68 updates!). Reinstalled Adaware and new definitions which turned up zilch! Running the same Java VM as the office PC where I'm posting from now. (Version 5 update 10).

I also updated the firmware in my NetGear modem/router and did a complete reboot of same. Still nothing! I'm completely in the dark now. I cannot even stay logged in using my alter-ego 'SMS' it does exactly the same thing.

The only thing left to do is a complete reformat I guess. :cry: :mad:

I don't think it's a problem with the ISP as I use PacNet as do we in my office.

Does anybody out there have any other suggestions or ideas?


:roll: Maybe your PC setting is offset....call ur ISP technical support to solve the problem 4 u.....This need troubleshooting....Cannot LOGIN is due to internet setting problem.... :P :mrgreen:


:roll: Why i forgot to login..... :cry:

User avatar
ksl
Governor
Governor
Posts: 6005
Joined: Mon, 19 Jul 2004
Location: Singapore
Contact:

Postby ksl » Wed, 14 Feb 2007 2:54 pm

sundaymorninstaple wrote:Back to not being able to stay logged in. I've just about had my fill. It's getting a bit tiring and it's actually "work" to try to use this board now. :mad:


I've actually lost more than my fair share of posts, because of this, I'm pretty sure the only way for us to check this out, is for all posters to go into the posting reply mode, leave it for awhile say 10 minutes, and see if it happens to anymore here in Singapore.

Moving the mouse does keep it active and logged in, however its when typing for 5 to 10 minutes, that it loggs, off, so maybe there is also a switch on the keyboard, to keep a live connection. Its when the computer dozes off I think, that it is happening.

So the adjustment may have to be in the computer settings, stop the computer going into standby. while writing. I've not tried to resolve the problem, to tired to look for the needle in the haystack.!

User avatar
Rich D
Chatter
Chatter
Posts: 162
Joined: Thu, 03 Aug 2006
Location: Istanbul

Postby Rich D » Thu, 08 Mar 2007 10:25 pm

It happens to me so often that for some time I have been drafting posts in Word and copying all the text into the reply page in one go. That way if I've been logged out into the interim another "ctrl v" gets me back to where I was. Previewing first seems to lessen the likelihood of it happening even though I am ugly.

Btw what happened to the "The term Ang Moh is a racial term. Why use it here? Duh!" thread? I did a search and got a list of results but clicking on the links leads me to a message that tells me the thread doesn't exist.

Do we have censorious gremlins?
Everyone is entitled to my opinion


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Announcement, Help & FAQ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest