having code problems

Announcements, promotions, news, help. Ask about registrations, avatars, PM and others. Post all your forum and Singapore Expats site related questions here.
Post Reply
M-T
Member
Member
Posts: 31
Joined: Fri, 05 Jan 2007 5:59 pm
Location: Singapore

having code problems

Post by M-T » Mon, 15 Jan 2007 7:25 pm

Hi,

I can't get embedded video or images to work using BBCode or HTML.

Disable HTML is unchecked and I tried using BBCode only and HTML only, but the post seems to strip out the HTML itself and only post the tags?

Any thoughts?

Cheers

Matt

User avatar
sundaymorningstaple
Moderator
Moderator
Posts: 39759
Joined: Thu, 11 Nov 2004 1:26 pm
Answers: 10
Location: Retired on the Little Red Dot

Re: having code problems

Post by sundaymorningstaple » Mon, 15 Jan 2007 8:59 pm

M-T wrote:Hi,

I can't get embedded video or images to work using BBCode or HTML.

Disable HTML is unchecked and I tried using BBCode only and HTML only, but the post seems to strip out the HTML itself and only post the tags?

Any thoughts?

Cheers

Matt
We've asked admin in our moderators forum about this as well as I noticed it yesterday and I think Plavt has had some problems as well. Hopefully they will see this or ours and get it sorted. Give it some time.

tks,
sms
SOME PEOPLE TRY TO TURN BACK THEIR ODOMETERS. NOT ME. I WANT PEOPLE TO KNOW WHY I LOOK THIS WAY. I'VE TRAVELED A LONG WAY, AND SOME OF THE ROADS WEREN'T PAVED. ~ Will Rogers

User avatar
Plavt
Director
Director
Posts: 4278
Joined: Wed, 18 May 2005 2:13 pm
Location: United Kingdom

Post by Plavt » Mon, 15 Jan 2007 9:01 pm

All seems ok now check this isn't ticked Disable BBCode in this post although it seems you have Disable BBCode in this post when posting reply, had the same problem myself.


Plavt.

:D

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Announcement, Help & FAQ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests