Singapore Expats Forum

Tonight Dutch Cabarat 29 september

Post here to organise an event, gathering, meetup, party. Search for expats from your country, sports partners or meet new friends here!
User avatar
Hilke
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Fri, 23 Sep 2005
Location: Pasir Ris

Tonight Dutch Cabarat 29 september

Postby Hilke » Thu, 29 Sep 2005 8:44 am

Hi,

I think this announcement is a littlebit late. But I just saw that there's a Dutch Cabaret at the Hollandse Club this evening. The spoken langauge will be Dutch.
I decided to go to to show and was wondering if someone likes to join me.


Some information about the show (in Dutch):

Nathalie Baartman

Nathalie is afgestudeerd aan de Bossche kleinkunstopleiding Kongingstheaerakademie. In April van dit jaar won zij het theatrfestival 'Voor de Leeuwen', een talentenjacht voor jonge theatremakers. Met de voorstelling "STAM" won zij in November 2004 ook al de Persoonlijkheidsprijs van het Rotterdamse Camarettenfestival. Momenteel treedt zij op in combinatie-optredens in de Cabarestafette. Nathalie Baartman is 31 jarr; ze komt uit Borne en woont in Den Haag. In de pers wordt zij beschreven als "aanstormend cabarettalent, intrigerende verschijning, visionair, erg geestig en met een ongebreidelde fantasie".

"Stam"

Was de wereld maar een gehucht ... zodat je van iedereen wist dat z'n opa vroeger melkboer was of iets anders ... En dat de mensen gingen dansen als er ergens een fluitje klong, ook al stonden ze op het perron ... Waarom ben ik niet gewwon hip ... Ook dat vraagt Nathalie Baartman zich af. Verwonderd wandelt ze door steden en bossen. Als een vleugje non met grilligheden. Zo nu en dan maakt ze een tussenstop in een theater. Dan vertelt ze wat ze gezien heeft. Of liever: wat ze had willen zien. Want in haar verhaal is de wereld bovenal een plaatje om zelf in te kluren.

User avatar
Hilke
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Fri, 23 Sep 2005
Location: Pasir Ris

Postby Hilke » Thu, 29 Sep 2005 8:46 am

The show starts at 8:30 pm.

At the Hollandse Club: 22 Camden Park (Off Adam Park)

Ticket: $40,-


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Events, Gatherings, Making Friends”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests