Page 3 of 4

Posted: Mon, 29 Aug 2005 10:27 pm
by banana
Sucks to be you :P

Posted: Mon, 29 Aug 2005 10:30 pm
by stefania
You're such a nice boy....NOT! Anyhoo, likewise, with a nick like yours..... :P

Posted: Mon, 29 Aug 2005 10:41 pm
by banana
Bite me.

Posted: Mon, 29 Aug 2005 10:56 pm
by stefania
Sure thing, i like bananas the fruit.

Posted: Mon, 29 Aug 2005 11:03 pm
by banana
:oops:

\:D/


Are your .NET components enabled?

Posted: Tue, 30 Aug 2005 9:06 am
by sapphire
Still stuck with the problem Stef? I wonder if Plavt and banana suggested System Restore to you. If you havent installed anything new or downloaded anything, I really don't understand how this problem cropped up. Somewhere, some setting changed.

Posted: Tue, 30 Aug 2005 9:20 am
by stefania
Banana, how do i check if .NET is enabled? And Sapphire, i'll try that when i get home! Thanks folks!

Posted: Tue, 30 Aug 2005 9:49 am
by sapphire
Goodluck, hope it works!

Posted: Tue, 30 Aug 2005 11:39 am
by banana
Internet Options>Security>Custom Level

System Restore might do the trick but you won't really know what went wrong. Not that it matters eh?

Posted: Tue, 30 Aug 2005 1:17 pm
by sapphire
You have to be a geek to worry about what exactly went wrong or if the problem reoccurs. If I were her, I would want my MSN and Yahoo working ASAP. :D

Posted: Tue, 30 Aug 2005 5:21 pm
by Guest
Have seen this happened before. Likely to be the work of a trojan in the absence of security protection tools in your system. All outgoing traffic is intercepted by the trojan.

PM me if I can be of service.

Posted: Tue, 30 Aug 2005 5:24 pm
by doctorpc
Anonymous wrote:Have seen this happened before. Likely to be the work of a trojan in the absence of security protection tools in your system. All outgoing traffic is intercepted by the trojan.

PM me if I can be of service.


That was me.

Posted: Tue, 30 Aug 2005 7:32 pm
by banana
sapphire wrote:You have to be a geek to worry about what exactly went wrong or if the problem reoccurs. If I were her, I would want my MSN and Yahoo working ASAP. :D



Pffft...women. :P

Posted: Tue, 30 Aug 2005 8:43 pm
by stefania
Banana, i don't get what to change in Internet Options>Custom Level. Care to guide me? Thanks!

Sapphire, thanks and yeah i want my chats working! :cry:

Doctorpc, if there's anything you might know, please post here and i'll try it and let you know. Thanks!

Posted: Tue, 30 Aug 2005 9:14 pm
by stefania
Oh my lord! I fixed it! It's working! Oh my god! :cool: :D

Thanks to everyone who helped me, if you come to WNDC tomorrow, i'll give you hugs and kisses! Thank you, thank you, thank you! :D