Singapore Expats

Need help

Discuss about getting a well paid job or career advancement. Ask about salaries, expat packages, CPF & taxes for expatriate.
Post Reply
HMie2812@
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue, 19 Jun 2018 5:41 pm

Need help

Post by HMie2812@ » Tue, 19 Jun 2018 5:43 pm

Theo công bố trên của các nhà khoa học có khoảng 3.400 trong tổng số 64.000 ca được chẩn đoán là có khối u ác tính ở da hàng năm tại các nước này và trong mỗi năm có khoảng 800 trường hợp tử vong do các căn bệnh về da và việc tắm trắng. Các nhà nghiên cứu đưa ra khuyến cáo rằng ngành y tế của các nước nên siết chặt quy định và không cho trẻ em đi tắm trắng.
bấm mí
Hiện nay, công nghệ tắm trắng đang được quảng cáo một cách phổ biến. Tuy nhiên, trên thực tế thì không có công nghệ nào được gọi là tắm trắng. Các loại kem được sử dụng trong tắm trắng đa phần là lột, tẩy sạch các lớp tế nào biểu bì trên cùng bị già hóa, đen hoặc sạm màu do các tác động của môi trường vào da.
tắm trắng body
Trong thực tế thì chúng chưa tới tuổi già hóa. Trong khi đó, các lớp da bên trong vẫn còn non nên sau khi tắm trắng nhìn da có vẻ trắng và mịn màng. Nhưng việc làm này sẽ làm cho da mất khả năng bảo vệ và nhạy cảm với bức xạ mặt trời, các yếu tố bên ngoài môi trường, dễ bị tổn thương.


http://trietlong.net/tri-nam-tan-nhang/
Last edited by HMie2812@ on Thu, 22 Nov 2018 9:49 am, edited 1 time in total.

RDG
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Wed, 20 Jun 2018 3:52 pm

Re: Need help

Post by RDG » Wed, 20 Jun 2018 4:37 pm

HMie2812@ wrote:Hello everyone,

I'm a new college grad (graduated from top 150 school according to shanghai index, for whatever that is worth) who would like to live and work in Singapore. I'm an English major who currently works at JP Morgan stock plan services explaining peoples' equity compensation plans to them, though soon I'll probably work at AXA selling life insurance.

I'm wondering how feasible it would be to come on a 6 month holiday work visa and try to turn it into something permanent (hopefully sponsorship for an S visa).

As for the job, I don't really care what it is as long as it gives me the PPP of my current 40k a year salary, though of course I'd prefer marketing/PR jobs.
6 months is a lot of time. If you speak Mandarin, then you have added advantage. I say go for it!

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Careers & Jobs in Singapore”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest